O nas

O NAS

Landscape Slovenia

Turistična agencija Movis je mala agencija specializirana za ekskluzivna potovanja in izlete predvsem za individualne goste, poslovne partnerje in za manjše skupine.

Organiziramo lahko potovanja v še tako skrit kotiček sveta, incentive dogodke v Sloveniji, kot tudi tujini, poslovna in poročna potovanja, križarjenja ali pa organiziramo razne dogodke tako v Sloveniji, kot tudi v tujini.

Movis je specializiran predvsem za receptivni turizem, kjer primarno pokrivamo predvsem storitve v Sloveniji in področje Srednje Evrope ter Balkana. Našim potnikom nudimo nadstandardne storitve skozi ves program, od prihoda do odhoda.

Nudimo vse prednosti male turistične agencije, ki na osebni ravni izpolnjuje širok spekter želja za svoje goste. Tako izpolnimo vse želje, od najbolj osnovnih do zelo kompleksnih.

Dobro se zavedamo, da je v današnjem svetu potrebno odkrivati vedno nove in zanimive destinacije in storitve, ki bi zadovoljile tudi najbolj petične goste. Ravno zato vam nudimo tudi potovanja po naročilu, kjer si destinacijo izberete vi, za vse ostalo, kar se tiče vašega potovanja pa poskrbimo mi.

Kreativnost, izvirnost, edinstvenost in originalnost je naše vodilo skozi poslovne vode!